Белгиец ръководи мащабна мрежа за разпространение на руска пропаганда, установи

...
Белгиец ръководи мащабна мрежа за разпространение на руска пропаганда, установи
Коментари Харесай

Белгийски сталинист-неонацист ръководи мащабна мрежа за разпространение на руска пропаганда

Белгиец управлява огромна мрежа за разпространяване на съветска агитация, откри следствие на английски и белгийски медии. В You Tube Люк Мишел (65 г.) поддържа канал " в отбрана на Русия " с към 50 хиляди почитатели, където остро порицава Запада и възхвалява дейностите на съветските служби за сигурност против жителите, съобщи Българска телеграфна агенция.
 
В предишното той е основал комунистическа партия и е бил редактор на неонацистко издание, а в последно време поддържа връзки с крайната белгийска десница " Вламс беланг " и с политик, компрометиран неотдавна в шпионаж в интерес на Китай.
 
Проверка на наличието в неговия канал в You Tube демонстрира, че при земеделските митинги в Белгия неотдавна, когато беше пресечен достъпът до складовете за храни на едро, Мишел е снимал празни щандове в хранителни магазини и е обяснил, че неналичието на доставяне се дължи на глобите на Русия против Европейски Съюз и виновност носят " държавните управления от НАТО ".
 
Във " Facebook " Мишел се показва за " геополитически специалист " и дава изявленията с " разбори " за африкански френскоезични издания. Медиите, разкрили активността му, показват оценката на наблюдаващи, съгласно които сходни дейности всяват съмнение сред африканските нации и Запада, а това способства за понижаване на поддръжката за Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР