Белезниците щракнали около ръцете на 54-годишният В.К. от дупнишкото с.

...
Белезниците щракнали около ръцете на 54-годишният В.К. от дупнишкото с.
Коментари Харесай

Крадец се промъкна в къща в Радомирско, но собственикът се оказа...

Белезниците щракнали към ръцете на 54-годишният В.К. от дупнишкото с. Самораново. Мъжът проникнал в къща и откраднал сумата от 1270 лв. и 15 евро. Бил арестуван от притежателя на парцела, който е чиновник на полицията в районно управление (на МВР) – Радомир. Парите са конфискувани, а на В.К. е наложена 24 часова мярка по Закона за Министерство на вътрешните работи. Започнато е бързо произвеждане и работата по случая продължава.
44-годишна жена е ограбена в Перник.
Престъплението е осъществено през вчерашния ден рано сутринта, в пернишкия кв. „ Хумни дол “. Неизвестен издърпал торбичка от 44-годишна жена, в която имало облекла, портфейл с персонални документи и към 20 лв.. Предприети са дейности за определяне на причинителя. Започнато е досъдебно произвеждане.
Жител на радомирско село е открит да кара автомобил без брошура.
Вчера към обяд, чиновници на Второ районно управление (на МВР) ревизирали лек автомобил Фолксваген „ Поло “, ръководен от 47-годишният И.Г. от радомирското с. Негованци. Органите на реда открили, че мъжът кара в периода на отнетата му по административен ред брошура. Започнато е бързо произвеждане и работата продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР