Бележки, според които е лъжа, се разпространяват в софийското метро.

...
Бележки, според които е лъжа, се разпространяват в софийското метро.
Коментари Харесай

Бележки “Лъжата коронавирус” в софийското метро

Бележки, съгласно които е неистина, се популяризират в софийското метро. Един от раздаващите листовките е предаден от общинската дирекция по предварителна защита и спешна помощ на полицията, оповестява “ ”.
В листовката със заглавие “Лъжата ковид ” са изброени 11 точки за какво болестта не съществува. Според първата точка “никой в никакъв случай не е съумял да изолира вируса в чист тип ”. Освен това “всичко картинки на топче с шипчета са рисувани на фотошоп ”. Най-вероятно вирус не съществува, а става въпрос за сила, която предизвиква тези признаци - химическа, електромагнитна, йонизираща или друга, се твърди още в листовката от името на Национален общ брой за опозиция “Свети Георги Победоносец ”.
 Георги Богданов: Конспирациите стават повече по време на пандемия Георги Богданов: Конспирациите стават повече по време на пандемия
" На процедура целият свят е във война за мозъците и сърцата на хората “, разяснява в „ Преди всички “ Георги Богданов, изп...
В нея има и откъс от деятел Павел и също надпис: “Воините на светлината ”. В брошурата има текст против носенето на маските и PCR тестванията, които в действителност били “инструменти за генетичен разбор ”. Листовката приключва с апел за разпространяване от “Воините на светлината ” и с линк, от който брошурата да бъде свалена и разпечатана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР