Бележка, залепена на стъклото на столична месарница, подпали мрежата насред

...
Бележка, залепена на стъклото на столична месарница, подпали мрежата насред
Коментари Харесай

На столична магазинерка й писна от коронавируса и... СНИМКА

Бележка, залепена на стъклото на столична месарница, подпали мрежата посред нервността, която тресе българина около оповестяването на изключително състояние по отношение на разпространяването на ковид.

По всичко проличава, че на служителката в обекта протичащото се в последните дни й е пристигнало допълнително и е решила да си спести непотребното натоварване, което й основават клиентите.

И по тази причина на прозореца на магазинчето за месо е залепила записка, с която предизвестява всички, че влизайки вътре, нямат право да приказват за ковид, грип и всевъзможни други заболявания. Който има потребност от сходни диалози – аптеката била на 10 м. от обекта.



Голяма част от фейсбук потребителите незабавно започнаха да гадаят какво тъкмо значи буквата „ м” след цифрата 10. Въпреки че отговорът е повече от очеваден, огромна част от коментаторите се чудят дали м-то не значи месеци.

„ Ма те тия стрелки са и в двете направления, в едната в случай че е 10 месеце, в другата какво е”, бъзика се консуматор.



„ Само това ли ви е на дневен ред, да говорите в магазините за болести”, написа фейсбук потребителка в отбрана на авторката на табелата. „ Точно по този начин..не е нужно..на мен ми писна да чувам навсякъде”, причислява се към нея създателят на поста.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР