Бележитият сблъсък в историята на тениса – Роджър Федерер срещу

...
Бележитият сблъсък в историята на тениса – Роджър Федерер срещу
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Истинската класика, Федерер срещу Надал

Бележитият конфликт в историята на тениса – Роджър Федерер против Рафаел Надал, ще ни връхлети за 40-и път в историята на този огромен двубой. Двамата ще се изправят в полуфинален мач на „ Уимбълдън”, като спечелилият ще играе против Новак Джокович или Роберто Баутиста-Агут в битка за трофея в шампионата от Големия шлем.

Пътят на двамата майстори в тениса до 1/2-финалите бе безпроблемен. И петте мача бяха извоювани със сравнителна лекост, а Роджър Федерер даже изкова победа №100 на Ол Ингланд Клъб.

Испанският тенисист пък демонстрира феноменални игри, макар че изпитваше проблеми при започване на годината. Единствените проблеми за Матадора пристигнаха в средата на мача с Ник Кириос, само че „ пречупване” в държанието на корта от Надал направи по този начин, че испанецът да пречупи небрежно съпротивата на колоритния австралиец.

Двамата първенци се срещнаха за последно на Ролан Гарос, когато Краля на клея обезврежда Федерер с чиста победа.

Сайтът GONG.BG ще следи всичко забавно за вас на централния корт в „ Уимбълдън”, а срещата ще стартира незабавно след дуела сред Новак Джокович и Роберто Баутиста-Агут.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР