Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото

...
Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото
Коментари Харесай

Нови Разкрития За Трагичната Гибел На 25-Годишната Вилислава, Която Се Уби С Атв

Белащица обаче се разрасна и сега трафикът по същото трасе е многолюден ", сподели кметицата Цветанка Читакова, представена от 24 часа. По думите й ограничаване за водачите по този път нямало и те профучавали като патрони. Отсечката е под надолнище и подготвя към висока скорост.

Във съдбовния ден Вилислава се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и брошура. Катаджии допускат, че е изгубила надзор над возилото, прелетяла е с него над канавка и се е забила в дърво. От удара машината се е преобърнала. Водачката й е издъхнала на място.

В Белащица не знаят дали АТВ-то, с което се хвали във фейсбук профила си, е нейно или на вуйчо й. " От седмица фучеше с машината по улиците. Правехме й забележки за бързото каране, само че не вземаше от дума ", изясняват локалните. Бившият й сътрудник Иван Георгиев, с който Вилислава е работела в предишното в пловдивско заведение като сервитьорка, е сюрпризиран, че е подкарала АТВ. Според него хубавицата била по-плаха и затова не си извадила шофьорска брошура. В тази къща на баба си и дядо си Вилислава е живеела с детенцето си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР