Беларуският президент преди дни посети Русия и след срещата си

...
Беларуският президент преди дни посети Русия и след срещата си
Коментари Харесай

Путин отправи последен ултиматум към Украйна

Беларуският президент преди дни посети Русия и след срещата си с съветския президент Владимир Путин сподели пред медиите, че приканва Украйна да седне на масата за договаряния. Ако някой не е схванал – това е последно предизвестие на Путин към Киев, написа mk.ru., представен от.

Коментарът на съветското издание е изработен на фона на сериозния дефицит на муниции и оръжия в украинските сили. Съединени американски щати отхвърлят да провиснал 60 милиарда $ военна помощ за Киев, а Украйна още не е получила обещаните от дълго време изтребилите F-16.

Предложението на Русия към Украйна да седне на масата за договаряния може да се възприема като ултиматум. Украйна ще може да резервира най-малко някаква част от територията си.

Другият въпрос, който поражда, е с кого ще договарят руснаците. Мандатът на Володимир Зеленски изтича скоро и Путин може да реши, че няма да подписва съглашение с него поради изтеклите му пълномощия.

С огромна степен на възможност изказването на Путин за подготвеност за договаряния в действителност е последното. Защото в противоположен случай съветската войска ще унищожи украинските сили, се споделя в коментара.

Москва към този момент намерено приказва за капитулацията на Киев, възползвайки се от незадоволителната военна помощ на западните страни.

Да, в действителност на Запад към този момент схващат обстановката. Нещо повече, Василий Небензя приказва напълно недвусмислено на трибуната на Организация на обединените нации: „ Съвсем скоро единствената тематика на всевъзможни интернационалните срещи за Украйна ще бъде безусловната капитулация на режима в Киев “.

И на този декор Иран за първи път в историята си нападна непосредствено Израел от своя територия, а не посредством групировки зад граница. Нетаняху има единствено две благоприятни условия: той може да остане на власт единствено като продължи войната или ще се трансформира в политически мъртвец. Това припомня за обстановката със Зеленски, написа още mk.ru.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР