Беларуският диктатор Александър Лукашенко се страхува да изпрати беларуски войски

...
Беларуският диктатор Александър Лукашенко се страхува да изпрати беларуски войски
Коментари Харесай

Лукашенко се страхува да изпрати войски в Украйна

Беларуският деспот Александър Лукашенко се опасява да изпрати беларуски войски в Украйна, тъй като те ще бъдат подчинени на съветските военнопрестъпници, които започнаха непредизвикана пълномащабна война там на 24 февруари.

Украинският боен специалист Олег Жданов изясни в ефира на ТСН за какво Лукашенко досега не изпраща бойци на украинска територия. Веднага щом бъде дадена такава заповед, беларуските войски ще бъдат подчинени на Генералния щаб на Руската федерация и ще станат част от въоръжените сили на „ съюзната страна “.

Именно такава е била задачата и на военните учения „ Съюзна решителност “, извършени малко преди съветската войска да нахлуе в Украйна. Ако Лукашенко даде заповед, беларуските бойци ще бъдат подчинени на съветското военно командване и ще извършват заповедите му. Това е и повода Лукашенко да се опасява да изпрати своите бойци в Украйна.

Лукашенко по всевъзможен метод заобикаля сходно развиване на събитията, защото армията за него в този момент е „ единственият крайник на стола, на който седи, който към момента не е отсечен “. Беларуският деспот е склонен да съобщи муниции и оръжие на Русия, само че не и своите бойци. Марионетката на Владимир Путин в Минск, определен нелегитимно за президент, сходно на Путин ръководи репресивно и арестува всеки, който се опълчва на тоталитарния му режим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР