Беларуската национална биотехнологична корпорация BNBC планира да увеличи стойността на

...
Беларуската национална биотехнологична корпорация BNBC планира да увеличи стойността на
Коментари Харесай

Биотехнологична фирма от Беларус разширява присъствието си в Европа

Беларуската национална биотехнологична корпорация BNBC възнамерява да усили цената на годишния си експорт до 300 милиона щатски $. Основните експортни пазари на компанията ще бъдат Русия, Украйна, Китай и страните от Европейския съюз.

"Планираме да експортираме към 50 на 100 от продукцията си, с цел да печелим задгранична валута за страната ни. След като достигнем цялостния си индустриален потенциал, ще изнасяме артикули на стойност 300 милиона щатски $ ", акцентира шефът на отдела за стратегическо развиване и обмисляне на компанията Илия Снопков, представен от Еmerging Еurope.

Създадена през 2016 година Беларуската национална биотехнологична корпорация, в която китайската група CITIC е главен акционер, е профилирана в производството на селскостопански киселини, употребявани за преправка на зърно, фураж и отглеждане на животни. Илия Снопков разгласи, че компанията си слага за цел да заеме сред 5 до 10 на 100 от европейския пазар в близко бъдеще и като част от този проект към този момент е подписала редица съглашения с европейски клиенти. Плановете на Беларуската национална биотехнологична корпорация са общият индустриален потенциал на компанията да бъде в размер на 550 000 тона модифициран фураж.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР