Беларус разкритикува яростно Обединеното кралство, защото е издигнало знамето на

...
Беларус разкритикува яростно Обединеното кралство, защото е издигнало знамето на
Коментари Харесай

Знаме на ЛГБТ общността в британското посолство разгневи Беларус

Беларус разкритикува гневно Обединеното кралство, тъй като е издигнало знамето на ЛГБТ (лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални) общността на територията на посолството си в Минск по случай международния ден за битка с хомофобията, съобщи Франс прес.

 
Беларуското министерство на вътрешните работи сподели през днешния ден, че съжалява за тази самодейност на английското посолство на 17 май. Според него Лондон пробва " да сътвори проблем там, където не съществува " и се опълчва на " обичайните полезности " на някогашната руска република.
 
" Каквото и да си приказваме, хомосексуалните връзки са машинация... ЛГБТ общността и цялата тази битка за " техните права " и за деня на тази общественост, всичко е фалш ", сподели министерството в официално съобщение. То означи, че фамилията и бракът са основополагащи за Беларус.

 
Беларус е управителен от 1994 година с желязна ръка от властническия президент Александър Лукашенко, който през 2012 година се прочу с изказванието си " по-добре деспот, в сравнение с педал ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР