Бела влиза в ново амплоа, а Ники става влогър в

...
Бела влиза в ново амплоа, а Ники става влогър в
Коментари Харесай

Бела влиза в неподозирано амплоа в новия епизод на „Следвай ме“

Бела влиза в ново амплоа, а Ники става влогър в новия епизод на уеб сериала. Ще признае ли Изабела същинските си усеща на Николай, вижте първо във.

След като Бела и Ники споделят наградата Мис и Мистър , красивата влогърка печели и овациите на съучениците си. Вокалното осъществяване на Бела в нощта на бала се популяризира в обществените мрежи и посредством него тя притегля вниманието на музикален продуцент. Ще се осмели ли влогърката да поеме пътя на изгряващите звезди, гледайте в новия епизод на „ Следвай ме “.
 Изабела и Даниел NOVA
След края на подправената връзка с Ники, Изабела се събира с някогашния си другар Даниел . Постъпката ѝ изпълва с ревнивост Николай и той основава собствен личен влог. Петя е безмилостна, откакто хвана в крачка Йоан и Изабела. Докато връзката на Петя и Йоан минава през следващия прелом, в връзките сред Катя и Петьо се поражда напрежение. Подразнена от персоналните ползи на Петьо, тя стартира да се дистанцира от него.
 Петя и Йоан NOVA-->
Ще поеме ли Бела по нов креативен път? Ще откри ли комфортен миг Изабела да признае всичко на Ники? Ще елементарни ли Петя на Йоан? Какво ще стане с Катя и Петьо? Не пропускайте новия епизод на уеб сериала първо във

Може да следите всеки понеделник във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР