Бела Торн може и да започна кариерата си от тинейджърските

...
Бела Торн може и да започна кариерата си от тинейджърските
Коментари Харесай

Бела Торн ще режисира порно филм

Бела Торн може и да стартира кариерата си от тинейджърските продукции на Disney, само че кариерата ѝ се разви по много по-различен метод.
 Бела Торн и какво призна актрисата за сексуалността си
Бела Торн с разкрития за сексуалността си

По какво си пада актрисата

Това, което прави в последно време, не е обвързвано доста с музиката и актьорската ѝ кариера. Пусна лична линия козметични артикули, написа книга, а напълно скоро се забърка и в скандал с изтеклите ѝ голи селфита.

Торн обаче ни изненада като разгласи, че ще направи режисьорски дебют. Тя ще режисира кино лентата Her & Him , а по-интересното е, че той ще бъде продуциран от Pornhub.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на Авг 14, 2019 в 2:51 PDT

Признаваме си, че филмовият откъс е много чалнат, само че откакто прочетохме синопсиса на кино лентата разбрахме и за какво е по този начин. В Her & Him Бела Торн ще даде доминантната роля в ръцете на дамата, което е много нетипично за порно филмите, където по принцип мъжът господства (но освен, схваща се).

За основните функции Торн се е доверила на порно актьорите Абела Дейнджър и Смол Хендс . И с цел да разсеем всевъзможни подозрения, които може би са се появили, би трябвало да кажем, че в Her & Him сексът ще бъде налице, само че това се очакваше.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от BELLA (@bellathorne) на Авг 14, 2019 в 2:47 PDT

Именно секс сцените са били предизвикателство за Бела Торн, тъй като макар опита си в киното тя признава, че до този миг не е снимала същински секс. От всичко казано досега ни се коства, че режисьорският дебют на Торн ще бъде порно с някаква сюжетна линия.
 Бела Торн, един хакер и за какво публукива свои голи фотоси
Защо Бела Торн разгласява свои голи фотоси

Актрисата, певица и модел се оправя с хакерите

Ще разберем напълно скоро какво са ни подготвили, тъй като Her & Him ще дебютира на филмовия фестивал Oldenburg Film Festival, който ще се организира сред 11 и 15 септември. Веднага по-късно ще бъде разполагаем за клиентите на Pornhub Premium.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР