Бела се включи в поредицата на Vogue и разказа историите

...
Бела се включи в поредицата на Vogue и разказа историите
Коментари Харесай

Модата превръща Бела Хадид в различен човек

Бела се включи в поредицата на Vogue и описа историите зад 15 от най-емблематичните си визии все още.

Само на 24 години, а към този момент Бела Хадид е постигнала доста в кариерата си и е разходила впечатляващ брой красиви визии. От първия си тоалет за Мет галата с рокля от Topshop и обувки, които сама е избрала, до последните й неотразими визии по време на фестивала в Кан – дребната сестра Хадид обръща взор обратно към целия си фешън репертоар от 2015 година до в този момент.

Във видеото за Vogue тя признава, че хилядите нейни фотоси в онлайн пространството не демонстрират самата нея, а една измислена версия на Бела, сериозна, секси и напълно друга от същинската й същина. Нарича това свое фешън алтер его шеговито Белинда.

Днес Бела е щастлива, че може по-често да демонстрира същинската си страна, и то тази, която най-накрая се е преборила с проблемите с психологичното здраве и ниското самочувствие.

“В съпоставяне с момичето, което видях първоначално, тя е толкоз тъжна, в този момент съм доста по-щастлива и се веселя да видя този напредък. Чувствам се благословена, че съм жива и че избягах от това положение, в което бях в продължение на толкоз доста години ”, споделя Бела най-после на видеото, когато смяната й през годините става явна.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР