Бела Хадид призна, че се е отказала от алкохола в

...
Бела Хадид призна, че се е отказала от алкохола в
Коментари Харесай

Бела Хадид: Отказах алкохола, не можех да се контролирам

Бела Хадид призна, че се е отказала от алкохола в изявление за сп. InStyle. 25-годишният супермодел разкри, че преди 6 месеца е взела това решение, тъй като не е можела да се управлява, когато пие.

Тя се подложила и на сканиране на мозъка по рекомендация на доктора ѝ. То посочило отрицателните резултати на алкохола върху мозъка ѝ.

" Обичах алкохола и стигнах до положение, в което даже започнах да анулирам срещи, защото имах възприятието, че няма да мога да се управлявам. След като излязоха резултатите от скенера, стана доста мъчно да посегна към чашката ", показа звездата.

" Вече не изпитвам потребност да пия, защото знам по какъв начин иска ми се отрази в три сутринта, когато се събудя с извънредно безпокойствие, мислейки за това нещо, което съм споделила преди пет години, когато приключих гимназия, да вземем за пример. "

Хадид осъзнала, че алкохолът има единствено краткотрайно решение и в действителност не ѝ оказва помощ за напрежението и безпокойството.

Преди време Бела разкри, че. Тя показа и свои селфита в Instagram, на които е обляна в сълзи.

" Преживях задоволително душевен сривове и бърнаут, с цел да осъзнаят това: в случай че работиш върху себе си, в случай че прекарваш време самичък, с цел да проумееш контузиите и насладите си, постоянно ще можеш да схванеш или научиш повече за болката си и по какъв начин да се оправиш с нея. Което е всичко, което можете да поискате от себе си. "

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР