Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която преди 2

...
Беквокалистката в Шоуто на Слави Невена Цонева, която преди 2
Коментари Харесай

Майката на Невена Цонева отглежда сина й от 9-месечна възраст

Беквокалистката в „ Шоуто на Слави ” Невена Цонева, която преди 2 години размени Цветелина Грахич в „ Ку-ку бенд ”, е поверила 2-годишния си наследник на грижите на майка си Мария, научи HotArena.

9 месеца откакто стана майка, певицата от Севлиево влезе в екипа на шоуто. Заради уговорките й с бенда, Невена се разкъсвала сред кариерата и майчинството си, по тази причина викнала на помощ майка си. Баба Мария с удоволствие приела да гледа дребния Александър, плод на дългогодишната й връзка с барабаниста на „ Ку-ку бенд ” Венелин Венков. Невена не смеела да оставявя бебето в Севлиево. Майка й пособия „ на повикване ” и дошла в София постоянно, когато щерка й имала потребност от помощта й. Баба Мария работела като стоковед, само че зарязала работата, с цел да гледа внука си. Таткото на певицата пък е музикант и вечер свирел по кръчмите в Севлиево, а през уикенда заработвал по сватби и кръщенета.

Невена и Венко се срещнали около присъединяване й в „ Мюзик айдъл ” през 2007 г, който хубавицата завоюва. Любовната искра припламнала няколко месеца по-късно по време на присъединяване им в едно и също турне. От години двамата живеят в къща в село Саранци, на 30 км от столицата. Малкият Александър е второто дете за Венко. Музикантът самичък отгледал от 3-месечно бебе щерка си Паулина, родена от късия му брак с норвежка, която през днешния ден се е открила да живее в Амстердам, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР