Бекъм закупи дял в английски клуб от Националната лигаДейвид Бекъм

...
Бекъм закупи дял в английски клуб от Националната лигаДейвид Бекъм
Коментари Харесай

Бекъм закупи дял в английски клуб от Националната лига

Бекъм закупи дял в британски клуб от Националната лига
Дейвид Бекъм закупи 10% от пакета акции на гонещия промоция във Втора лига Салфорд, правейки „ Випуск 92 “ мажоритарен притежател в клуба. Той се причисли към някогашните си съотборници в Манчестър Юнайтед Гари и Фил Невил, Ники Бът, Райън Гигс и Пол Скоулс, които имат дял в Салфорд. Появата на Бекъм измежду притежателите значи, че Питър Лим остава най-големият акционер в клуба с 40%.

От управлението към този момент излязоха с изказване, в което споделиха, че предприемачът ще продължи да обезпечава финансова поддръжка за бъдещото развиване на отбора. Салфорд е трети в Националната лига, само че е единствено на точка от водачите в таблицата Лейтън Ориент и Солихъл Моорс при 16 оставащи кръга до края на шампионата.

,,За мен е чест да се причисля към Питър и,,Випуск 92 “ като притежател на Салфорд. Това е специфичен клуб “, стартира Бекъм.,,Прекарах ранните си години в Манчестър Юнайтед в Салфорд. Израстнах там, по тази причина идването ми тук ме прави същински благополучен. Салфорд е постигнал толкоз доста триумфи за къс интервал от време, почитателите са невероятни и съм в действителност разчувствуван да бъда още веднъж тук “, приключи някогашният британски национал. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР