Червеният картон на Дейвид Бекъм от Световното първенство през 1998 г. го остави „клинично депресиран“, казва съпругата Виктория

...
Бекъм беше изгонен по време на мача с Аржентина през
Коментари Харесай

Бекъм беше изгонен по време на мача с Аржентина през 1998 г., след като рита Диего Симеоне – мач, който Англия загуби при изпълнение на дузпи.

Във втория епизод на документалния филм Виктория, 49, и Дейвид, 48, говорят за малтретирането, което са им подложили в края на 90-те години в резултат на изпращането изключено.

След мача чучело на Бекъм беше окачено в пъб, а през следващия сезон автобусът на отбора на Манчестър Юнайтед беше замерян с камъни и чаши за пинта на мач на Уест Хем като гост.

>

Виктория каза: „Той беше напълно сломен. Беше на парчета.

„Беше наистина депресиран, абсолютна клинична депресия.

Лионел Меси отбеляза късен победител в дебюта на Интер Маями

"Толкова много ме заболя, все още искам да убия тези хора."

Бекъм добави: "Иска ми се имаше хапче, което можеше да вземеш, което можеше да изтрие определени спомени.

„Направих глупава грешка. Това промени живота ми. (Въпросите, когато той се върна) "как се чувстваш да разочароваш страната си?" и „ти си срам“.

„Бяхме в Америка, тъкмо щяхме да имаме първото си бебе и си помислих „ще се оправим, след ден-два хората ще забравят“.< /p>Мей: Кралят получава мед от Дейвид Бекъм

Прочетете още:

„Не мисля, че някога съм говорил за това, просто защото не мога. Трудно ми е да говоря за това, през което преминах, защото беше толкова екстремно.

„Където и да отидох, бях малтретиран всеки ден.

„Да вървя по улицата и да видиш как хората те гледат по определен начин, плюят те, обиждат те, идват пред лицето ти и казват някои от нещата, които са казали, това е трудно.

„Не ядях, Не спях. Бях бъркотия. Не знаех какво да правя.

„Шефът (Алекс Фъргюсън) ми се обади. Той каза: "Дейвид, как си?" Мисля, че станах доста емоционален. Той каза „как си, сине?“. Казах „не е страхотен шеф“. Той каза „Добре, не се тревожи за това, синко“.

„Това беше единственото нещо, което можех да контролирам, след като бях на терена, тогава се чувствах в безопасност.“

< p>Щракнете, за да се абонирате за Backstage, където и да получавате вашите подкасти.

Бекъм добави: „Привлече много внимание, което никога не бих пожелал на никого, камо ли на родителите си, и не мога да си простя за това. Това е трудната част от това, което се случи, защото аз бях този, който направи грешката.

„Когато съм минавал през трудни моменти, успях да го блокирам, но вътрешно убиваше мен.

„Всеки път, когато ме ритаха през този сезон, сякаш (опозиционният отбор) имаше два гола.

„Колкото и да беше ужасно да гледам на Виктория на трибуната (получавайки тази злоупотреба), това беше единственото нещо, което ме подтикна."

Серията се излъчва от сряда, 4 октомври.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР