Бежанец от Африка, за който се твърди, че е от

...
Бежанец от Африка, за който се твърди, че е от
Коментари Харесай

Бежанец от Африка взе дете за заложник в Германия, арестуваха го

Бежанец от Африка, за който се твърди, че е от ганайски генезис, е взел малко момиче за заложница в немския град Визмар в локален център за чужденци, оповестиха от градското полицейско ръководство.
По-късно немската полиция задържа мъжa от Гана, който в продължение на 5 часа държа дете за пленник в Агенцията за чужденци, пробвайки се по този метод да предотврати своята депортация.
Според последната информация детето може да е личното дете на мъжа, което той употребява като средство за практикуване на напън върху управляващите, с цел да го оставят в Германия, оповестява БГНЕС.
С детето всичко е наред, съобщи полицейски представител след края на интервенцията. По думите му мъжът пристигнал дружно с майката на детето в отдела по въпросите на чужденците и по-късно отказал да го съобщи, настоявайки за тест за бащинство, с цел да остане в Германия. Той не е бил въоръжен.
Полицаите и доктор 5 часа се пробвали да решат казуса и по кротичък метод да го убедят да съобщи детето. Всеки път, когато някой приближавал към мъжа, той мощно притискал детето към гърдите си, съобщи Ostsee-Zeitung. Не се прецизира възрастта на детето, съгласно изданието става дума за новородено.
#polizeieinsatz in #wismar. Ein Mann hält einen Säugling in seiner Gewalt. Am Abend überwältigt ihn das #sek. https://t.co/5ZdUAVh0e2 pic.twitter.com/aZBxw9nasI
— SVZonline (@SVZonline) September 19, 2019
Полицията е отделила постройката и е водила договаряния с мъжа. Всички чиновници в Службата за ръководство на чужденците са напуснали постройката, съгласно шефа на локалната администрация Кирстен Вайс. Състоянието на детето непрекъснато е следено от доктор. 
Германия е изправена пред огромен напор от мигранти и търсещи леговище от Близкия изток, откогато канцлерът Ангела Меркел разгласи политика на " отворени порти " през 2015 година Някои политици и деятели настояват, че това е довело до скок в броя на закононарушенията в страната.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР