Бежанец, на който е било отказано убежище, влезе в затвора,

...
Бежанец, на който е било отказано убежище, влезе в затвора,
Коментари Харесай

Бежанец, излъгал, че е малолетен, изнасилил 14-годишна в Англия

Бежанец, на който е било отказано леговище, влезе в пандиза, тъй като изнасили 14-годишно момиче. Двамата се срещнали онлайн, оповестява английският „ Метро “.

Карам Мажди се срещнал с момичето и с нейна другарка на гара Източен Кройдън, където дошъл от град Хоув. Той я изнасилил в хостел.

Твърдял, че е избягал от Алепо и декларирал, че е невръстен без компаньон, когато дошъл във Англия през 2016 година. Провалил се на теста по британски език и в този момент управляващите считат, че 19-годишният юноша в действителност е от Египет.

Неговата жертва го нарекла „ сган “ в съда.

Тя описа, че миналата година била ужасна за нея, тъй като изгубила татко си. „ Бях нападната и изнасилена. Никоя жена и никой човек не трябва да минава през това. Имам три сестри и се апелирам в никакъв случай да не минават през нещо сходно “, сподели тя.

Момичето съобщи на насилника си в залата, че правосъдният развой я изтощил душевен.

„ Мразя го. Той е ужасяващ човек и е непоносим. Когато си помисля какво ми направи, ми се гади. Викам и викам в съня си, крещя за помощ и блъскам. Ще мога ли да се омъжа и да имам щастливо бъдеще? Ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си “, съобщи тя.

Съдиите го оправдали по обвиняване за обезчестяване на друго момиче – на 15 години, само че решили той да влезе в регистъра на полови нарушители доживот. Ще има стеснен достъп до компютри като защитна мярка против бъдещи похищения.

Зловещата преживелица се разиграла в юношески хостел в Кройдън. Групичка от 4 души употребявали опиати и седнали да гледат филм. В един миг Карам почнал да опипва момичето. Тя му споделила да спре, а той се хвърлил върху нея. Разказала на полицията, че лежала там безпомощна, а по-късно снимала синините по краката си.

Съдия Барнс съобщи на наказания, че се е възползвал безскрупулно от нежната възраст и уязвимостта на момичето.




Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР