Бежанец, който твърди, че е от Афганистан, се изправи пред

...
Бежанец, който твърди, че е от Афганистан, се изправи пред
Коментари Харесай

Афганистански бежанец на съд в Германия за убийство с нож

Бежанец, който твърди, че е от Афганистан, се изправи пред немски съд по обвиняванията, че е заклал някогашната си другарка, която е била на 15 година Случаят провокира необятно публично наказание.
Свидетел сподели, че обвиненият, който е разпознат от немски медии като Абдул Д., смъртоносно е наръгал с нож немска госпожица в бакалия в град кандел на 27 декември.
„ Прокурите имат вяра, че претекстът е ревнивост “, сподели Роберт Шелп, представител на съда в Ландау.
Гледането на делото е при закрити порти според наказателното законодателство за ненавършили пълноправие лица, макар че прокурорите повдигнаха въпроси за това дали обвиненият е 15, както твърди той.
Абдул Д. идва в Германия през април 2016 година и молбата му за леговище бе отхвърлена през февруари 2017 година, макар че той не бе неотложно депортиран.
Делото е едно от редица закононарушения, на което обществеността обръща огромно внимание и за които се твърди, че са свързани с лица, търсещи леговище, което подхранва гнева против новопристигналите и оказва напън върху канцлера Ангела Меркел поради демократичната ѝ политика за бежанците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР