Behaviour Interactive, HBO и Gaea направиха анонс на играта Game

...
Behaviour Interactive, HBO и Gaea направиха анонс на играта Game
Коментари Харесай

Обявиха Game of Thrones: Beyond the Wall - стратегическо RPG за Android и iOS

Behaviour Interactive, HBO и Gaea направиха анонс на играта Game of Тhrones: Beyond the Wall. Тя е мобилно RPG с доста тактика. Има и детайл на колекциониране. Ще има PvP режим, в който играчи да се изправят едни против други. Играта ще може да намерим в Гугъл Play и iOS. Дали ще запълни дупката, която остана в нас след края на сериала?

Все още не е пусната, само че това ще стане скоро. На формалния сайт може да извършите предварителна регистрация.

В играта ще командвате палат на Нощната стража и несъмнено ще защитавате Вестерос. Ще може да привлечете в тима си доста персонажи от всички седем кралства, че и оттатък тях.

Върху играта се работи от две години. Разработчиците описват, че най-голямото предизвикателство е било потреблението на интелектуална собсвеност.

„ Искаш да ползваш всичко, което ще ти е от изгода за играта, само че би трябвало да уважиш и марката. Ние всички доста я харесваме. Преговаряхме за всеки един подробност от играта – от обособените персонажи до цялостното чувство за Нощната стража. “, споделя креативния шеф Джъстин Джоунс.



Историята се развива няколко десетилетия преди телевизионния сериал. Започва от момента, в който лорд-командир Бриндър Ривърс (известен като Блъдрейвън и след това като Триоката врана) изчезва оттатък Вала.

Играчите ще тръгнат по стъпките му, с цел да разкрият мистерията. Те ще го създадат през погледа на значими персонажи от историята. Трябва да се основе екип от герои, които да тръгнат на борба против диваци, колоси и други сходни врагове.

Решават да не пресъздават видяното по малкия екран, само че развиването да е в непосредствена непосредственост до него. Хем да е покрай историята, хем да си има своя еднаквост, да е мъчно за предугаждане и да се даде късмет за едно по-различно GoT прекарване.
Освен да събираме още и още персонажи, ние ще употребяваме гарваните да събират предмети и да ни оказват помощ да градим нови тактики и качества.
Има секция в играта, която ще ни разреши да употребяваме мистериозните сили на дърветата Уиърууд, с цел да пътуваме във времето и да преглеждаме основни събития от историята. От там ще можем да събираме разнообразни версии на обичаните си Джон Сноу, Денерис Таргариен, Джейми Ланистър, Мелисандре, Тормунд и прочие. Ще можем да ги използваме в разнообразни игрови режими, в това число борби. Тази част е отделена от главната история, с цел да можем да се нарадваме и на обичаните герои от Game of Thrones сериала.



Всеки персонаж има разнообразни умения, разнообразни мощни черти и други характерности, които го вършат неповторим по отношение на останалите.

Следва се хронологията на HBO, която се разграничава от бъдещите книги на Джордж Р.Р. Мартин, където ще забележим различен завършек на сагата. Историята е написаната на веднъж, в границите на огромен сюжети. След това е разграничена на части и е разхвърляна в другите модули на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР