Бехати Принслу качи в интернет първата снимка на дъщеричката си

...
Бехати Принслу качи в интернет първата снимка на дъщеричката си
Коментари Харесай

Бехати Принслу показа новородената си дъщеричка

Бехати Принслу качи в интернет първата фотография на дъщеричката си Джио Грейс, която се появи на бял свят предходната седмица, заяви Контактмюзик.

28-годишната Принслу и брачният партньор ѝ, фронтменът на групата Maroon 5 Адам Лавин се снабдиха с втора щерка и Бехати качи първата ѝ фотография в Instagram. На нея се виждат крачетата на новороденото.



Бехати, която има също 15-месечна щерка Дъсти Роуз от Адам Лавин, е написала под фотографията " Джио Грейс Лавин, 2/15/18. Тя има пръстите на краката на татко си ".



38-годишният Адам Лавин и брачната половинка му, които са женени от 2014 година, оповестиха през септември 2017 година, че чакат второ дете. Изпълнителят на шлагера " Sugar " разкри в " Шоуто на Елън Де Дженеръс " през ноември, че второто му дете също ще е момиченце.

То евентуално няма да е последното отроче в фамилията им, защото вокалистът на Maroon 5 наскоро съобщи, че желае да има доста деца. " Бехати няма сестри, нито братя “, разясни той. „ Тя желае да има доста деца, а и моето предпочитание не се разграничава от нейното ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР