Беглецът в Дубай Васил Божков се оплака тази сутрин, че

...
Беглецът в Дубай Васил Божков се оплака тази сутрин, че
Коментари Харесай

Васил Божков: Прокуратурата бездейства по сигнала ми /документи/

Беглецът в Дубай Васил Божков се оплака тази заран, че прокуратурата в България бездействала и че макар сигнала му, пратен до основния прокурор Иван Гешев още преди 2 седмици, никой още не го бил потърсил за показания.
Публикуваме поста без редакторска интервенция:
"Имат телефона и адреса ми... ", написа Божков в поредна порция обвинявания против властта от емирството, излята в обществената мрежа фейсбук. Пак там той се похвали, че почитателите му към този момент станали над 100 000.
Както всяка заран милиардерът пусна нови скрийншотове в отбрана на своите тези - този път извлечения от банковите му сметки, за които твърди, че са доказателство по какъв начин давал пари кеш на представители от държавното управление.
"Вече втора седмица Прокуратурата бездейства след подадения от мен сигнал. Телефонът, адресът и местоположението ми са им предоставени, само че към момента никой не ме е потърсил за показания и за доказателства. Въпреки обществените доказателства и самопризнания Гешев продължава да показва неделимостта и зависимостта си от ръководещата #хунта. Законът очевидно не важи за БМБ, VG и Менда, които би трябвало да бъдат отстранени от заеманите длъжности и арестувани, с цел да не попречват следствието.
#БъдетеСмели
P.S. Това са извлеченията от персоналната ми сметка, които потвърждават изтеглените над 67 млн. лева в брой (след платени данъци). Сумата, която съм предал на Владислав Иванов Горанов и Бойко Методиев Борисов, посредством посочени от него лица единствено за последните 3 години ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР