Беглецът Стоян Зайков, заподозрян в извършването на две убийства в

...
Беглецът Стоян Зайков, заподозрян в извършването на две убийства в
Коментари Харесай

Издирваният за убийство в Костенец остава неуловим благодарение на...

Беглецът Стоян Зайков, обвинен в осъществяването на две убийства в Костенец, се осведоми за хода на издирването. В това са сигурни от Министерство на вътрешните работи. 
``
реклама

Не е изключено нарушителят да се осведоми за хода на интервенцията благодарение на малко радио, което от време на време включва.

Според проверяващите все по-голяма е вероятността Зайков да има асистент. Няма още отговор на въпроса откритото преди 2 дни оръжие негово ли е и дали търсеният е създател и на двете убийства в града, осведоми bTV.  
 
Без резултат завърши и 11-ия ден от интервенцията по издирването на беглеца Стоян Зайков. Сигнали за местонахождението на обвинения в ликвидиране, към този момент ревизират и в Бургас.

Днес Костенец наподобява по-различно от предишните дни. Масираното полицейско наличие към този момент не е реалност. Проверяват се единствено постъпилите сигнали.
 
Според проверяващите все по-голяма е вероятността Зайков да има асистент. Няма още отговор на въпроса откритото преди 2 дни оръжие негово ли е и дали търсеният е създател и на двете убийства в града.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР