Бегълците от затвора в Стара Загора са двама от тримата

...
Бегълците от затвора в Стара Загора са двама от тримата
Коментари Харесай

Бегълците от затвора са молдовци, разбили банкомати

Бегълците от пандиза в Стара Загора са двама от тримата молдовци, които тъкмо преди година разрушиха банкомат в Казанлък и откраднаха над 31 хиляди лв.. Същата група беше хваната след нов удар. Този път беше взривен в Стара Загора, а плячката беше близо 60 хиляди лв., написа Булнюз.

``
реклама

Тримата бандити бяха хванати в Пловдив след няколко дни. През юли тази година Старозагорският областен съд гледа делото по съкратената процедура, откакто 24-годишният Василе Морару, 30-годишният Александър Хаджи и 23-годишният Дионис Коджукаро се признаха за отговорни. Затова и наказването им бе понижено от 7 години на 4,8 години затвор при общ режим. От към една седмица чужденците са били преместени в затворническо общежитие с отворен вид. Режимът в него е бил извънредно омекотен. Вероятно са имали достъп до мобилни телефони и е допустимо да са подготвили бягството си. Засега не е ясно кои двама от тримата молдовци са съумели да се измъкнат. Разпоредена е национална издирвателна акция за избягалите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР