Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ След потопа

...
Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ След потопа
Коментари Харесай

Жена от Сарафово: Калта едва не ме погреба с колата СНИМКИ

Бедствие в Поморие! Проливен дъжд удави града СНИМКИ След потопа в Сарафово Бургас се готви като за война СНИМКИ

Огромно количество земна маса се свлече от надлеза на кръстовището с кръгово придвижване при летището и отбивката към бургаския кв. „ Сарафово “ през днешния ден. Пред Флагман.бг приказва жена, чийто автомобил е обхванат от тонове тиня.

„ Валеше дъжд, стана изведнъж. Върху колата ми се изсипа голямо количество земна маса. Помете я на няколко метра и почна да я затрупва, едвам излязох. Имах възприятието, че ще ме погребе жива. На никого не поисквам такова преживяване “, описа бургазлийката.

Тя алармирала Гражданска отбрана, само че оттова са й отказали подпомагане, тъй като нямало потърпевш човек. Извикала и Пътна помощ. Оттам споделили, че пращат екип, само че профилираният автомобил евентуално е в километричната запушалка на основния път. Сивата кола зад тила на дамата в първия ни кадър е автомобилът, който е бил изтласкан в калта.

Под вода е цялото кръгово придвижване на квартала.

В края на седмицата правата при входа на квартала откъм Бургас в посока Поморие - до края на надлеза, бе отцепена, поради планов ремонт и придвижването по надлеза се извършваше единствено в платното откъм страната на летището. Разкопаването на пътната настилка сигурно е асъдействало за образуването на свлачището. /Марица.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР