Бебето на бремената млада жена, която загина след удар в

...
Бебето на бремената млада жена, която загина след удар в
Коментари Харесай

Жестоко: Линейката закъсняла да спаси бебето на загиналата жена край Бяла Слатина!

Бебето на бремената млада жена, която почина след удар в дърво на съдбовния път Бяла Слатина - с. Попица, е могло да бъде избавено и да живее. Това стана ясно след осъществената от правосъдните лекари във Враца аутопсия на 19-годишната Моника Петрова. Патоанатомите откриха още, че 8-месечното дете е било момче и е живяло още два часа откакто лекарите в Бяла Слатина оповестили, че майката към този момент няма витални функционалности.

В злополуката във вторник на пътя, на който два дни преди този момент станаха жертва друга бремена жена и 2-годишното й дете, на място почина и 18-годишният Томас Иванов, който от предходната година живеел на фамилни начала с Моника. Младата жена към момента имала слаби витални функционалности след злополуката с управлявания от Томас "Фолксваген голф ", настояват оказали се в първите минути на мястото близки на жертвите и преминаващи по пътя водачи, които се притекли на помощ.

Линейката от незабавния център на Бяла Слатина обаче се забавила и пристигнала много време откакто на мястото към този момент работел полицейски екип, свидетелстват очевидци. Може би и майката е могла да бъде избавена, допускат те, в случай че от незабавния център са реагирали незабавно. И припомнят, че той се намира единствено на 2 км от мястото на злополуката, заяви "24 часа ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР