Бебе зарадва тази нощ голямото семейство на врачанския „Ботев“. Лагерът

...
Бебе зарадва тази нощ голямото семейство на врачанския „Ботев“. Лагерът
Коментари Харесай

Добра поличба! Бебе се роди в Ботев/Враца/ преди дербито с Монтана

Бебе зарадва тази нощ огромното семейство на врачанския „ Ботев “. Лагерът на отбора беше изоставен изключително от таткото - нападателят Борислав Борисов. Преди броени часове роденият във Видин футболист стана горделив татко на дребната Рая, потвърдиха от профила на "Ботев " в обществените мрежи. От клуба пожелаха на Боби и Ралица да отгледат крепко и лъчезарно дете, като допълват, че Борисов ще е на линия за дербито на Северозапада, което стартира от 17.15 часа на стадион "Христо Ботев ".
Феновете на врачанския "Ботев " пък ще създадат шествие по улиците на града преди дербито на Северозапада през днешния ден, оповестиха от фенклуб "Ботев Враца вечно ". Колоната от ентусиасти със зелени шалчета потегли в 16 часа от паметника на Войводата на централния площад. Маршрутът на шествието минава от пл. "Христо Ботев ", бул. "Никола Войводов " и бул. "Демокрация ", с цел да стигне до спортния комплекс в града, който също носи името на поета-революционер.
Припомняме, че дербито на Северозапада сред "Ботев " и "Монтана " е от 17.15 часа и ще бъде излъчено непосредствено по "Диема спорт ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР