Бебе Йода - мъничкият зелен персонаж от вдъхновения от вселената

...
Бебе Йода - мъничкият зелен персонаж от вдъхновения от вселената
Коментари Харесай

Бебе Йода разнежи милиони зрители

 Бебе Йода - мъничкият зелен персонаж от музи от вселената на " Междузвездни войни " нов сериал на " Дисни ", бързо стана доста известен в обществените мрежи, съобщи Франс прес.

Персонажът разнежи милиони телезрители, откакто за пръв път го видяха преди три седмици, по време на излъчването на първия епизод от сериала " The Mandalorian ". Публикации във Facebook и Туитър, в които се приказва за Бебе Йода, са били четени 2,28 милиона пъти през първите две седмици от излъчването на сериала, предава Българска телеграфна агенция. 

Привлечени от персонажа са редица холивудски звезди, като Дуейн " Скалата " Джонсън, който разгласява изфабрикувана фотография, на която се вижда, че люлее Бебе Йода върху торса си. Снимката се съпровожда от хаштага #Iamyourfather (Аз съм татко ти) - отпратка към паметната имитация от " Междузвездни войни ".

Джон Фавро, който е сценарист и основател на сериала, настоя персонажът Бебе Йода да бъде непокътнат в загадка до излъчването на първия епизод. Компанията " Дисни " заложи точно на този сериал за лансирането на стрийминг платформата си " Дисни плюс ". Появата на въодушевени от сериала артикули на пазара бе забавена, въпреки че сходни тениски, чаши и чанти към този момент са в обилие в онлайн магазина на " Дисни ", в който се одобряват също предварителни поръчки за играчки с лика на създанието с огромни черни очи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР