Бебе, родено с рядка аномалия, има нужда от спешна животоспасяваща

...
Бебе, родено с рядка аномалия, има нужда от спешна животоспасяваща
Коментари Харесай

Бебе, родено без жлъчка, има нужда от спешна операция

Бебе, родено с рядка особеност, има потребност от незабавна животоспасяваща интервенция. Марая от Ловеч има атреза на жлъчните пътища и липса на злобен мехур. Родителите й описват, че вярата им е скъпоструваща трансплантация на черен дроб в чужбина.

Такива интервенции костват сред 200 000 и 250 000 лв..

"След раждането на щерка ни преди 2 месеца всичко беше наред, досега, в който преди към месец се откри, че жълтеницата ѝ не минава.

От нашата болница в Ловеч, Марая беше препратена към Окръжна болница в гр. Плевен. След 1 седмица несполучливи лекувания и повлияване на жълтеницата, беше изпратена в гр. София- към единствената детска педиатрична клиника „ Проф. Иван Митев “ за престой от още 2 седмици ", пишат родителите.

"Още по-лошото е, че нямаме доста време разполагаем и би трябвало да съберем сумата до Нова година, тъй като ще се развие цироза на черния дроб от струпване на огромни количества билирубин...
За нас е непостижимо да извадим такава сума и откакто научихме диагнозата, започнахме да търсим помощ от компании, хора и организации за набиране на средствата ", пишат разтревожените родители.

"Чакаме предложения за лекуване от няколко клиники, водещи в региона на трансплантация на черен дроб, като: Queen Elizabeth Hospital in Birmingham. В идващите няколко дни отново сме на контролни прегледи за следене на индикаторите ѝ. Ние вършим всичко по силите си, само че без вас… напъните ни ще са като борба с вятърни мелници.

Моля ви, дайте късмет на нашето мъниче за живот!
Надяваме се да се отзовете на молбата ни и да разпространите нейния случай, с цел да стигне до повече хора, които биха дарили. Всеки дарен лев и всяко шерване на акцията ѝ са от голямо значение!
Благодарим ви! ", по този начин приключва посланието на родителите.

Дарителската сметка на името на болното дете:

УниКредит Булбанк

IBAN: BG83UNCR70001523369899

BIC: UNCRBGSF

Титуляр: Марая Пламенова Кръстева

Може да дарите в:
-банков клон
-каса на EasyPay
-Еконт-пускате парички към банковата сметка,получател Марая Пламенова Кръстева,град Ловеч,за телефон давате Вашият.




Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР