Бебе прекара четири дни, борейки се за живота си в

...
Бебе прекара четири дни, борейки се за живота си в
Коментари Харесай

Бебе прекара 4 дни в болница, борейки се за живота си, след като почти не го убиха с целувка

Бебе прекара четири дни, борейки се за живота си в болница с херпес, откакто член от фамилията го е целунало.

Кайла Мерит, на една година, беше покрита с мъчителен ален обрив по цялото тяло, преди да бъде диагностицирана с екзема херпетика, породена от вируса на херпес симплекс, оповестява dailymail.co.uk.

``
реклама

Родителите й Броган Томас и Конър Мерит от Дарлингтън са ужасени от случилото се. Кайла плачела неистово от болежка. Трябвали й два курса на лекуване с антибиотици, няколко разнообразни крема, за утешение на кожата. 



 Лекарите споделили, че това може да се окаже и съдбовно, в случай че беше още по-напреднал.

„ Когато лекарите ми споделиха какъв брой рисково е, плаках доста, мислейки си по какъв начин бихме могли да я загубим поради глупава целувка. Ако не бяхме отишли ​​бързо в болничното заведение, можеше в действителност да я загубим ", споделя майка й.

" Кайла плачеше толкоз мощно, знаех, че това може да е единствено от болежка.  Бяхме у дома и желаех да я изкъпя във ваната, когато внезапно видях всички белези по краката й. Беше кошмарно, на всички места имаше пурпурни обриви, а тя не спираше да плаче ", споделя още тя.



" Лекарите ни споделиха, че някой с херпес би трябвало да я е целунал по устните и, защото имунната система на бебетата не е задоволително мощна, тя е развила обрив ".

След ужасната преживелица родителите желаят да предпазят и други фамилии като ги предупредят за заплахата от една безобидна целувка. 

Превод: Петел

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР