Бебе, оставено напълно парализирано“, след като е диагностицирано с ботулизъм,

...
Бебе, оставено напълно парализирано“, след като е диагностицирано с ботулизъм,
Коментари Харесай

Бебе, оставено „напълно парализирано“ от спасен рядък токсин – след лекарство, намерено на 5000 мили

Бебе, оставено „ изцяло парализирано “, откакто е диагностицирано с ботулизъм, беше избавено – посредством лекарство, открито на хиляди километри в Съединени американски щати.

Майките Алба и Емили заведоха шестмесечния Томас в незабавно поделение за незабавна помощ, когато той се разклати вкъщи в Бирмингам, Уест Мидландс. Състоянието на младежа в началото шашна лекарите - родителите му бяха изплашени. Томас в последна сметка беше диагностициран с ботулизъм, който може да се открие в прахуляк, почва и мед.

Състоянието, рядко срещано в Обединеното кралство, предизвиква освобождение на токсин, който може да бъде гибелен, през тялото. Всъщност толкоз рядко се случва личният състав в Детската болница в Бирмингам да набира медикаменти от Калифорния. Антитоксинът измина повече от 5 000 благи за по-малко от 48 часа след бързото митническо утвърждение.

Томас към този момент е вкъщи и се възвръща добре - а Алба и Емили са задължени на екипа в болничното заведение. Емили, професор по френски науки, сподели: „ Виждайки какво вършат и к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР