Бебе на една седмица беше погребано живо, но по чудо

...
Бебе на една седмица беше погребано живо, но по чудо
Коментари Харесай

Майка погреба живото си бебе. Спасиха го

Бебе на една седмица беше заровено живо, само че по знамение оцеля. След няколко часа подземен новороденото беше извадено, заяви „ Дейли Сабах “. Инцидентът е станал в централния индийски щат Мадхя Прадеш.

16-годишна индийка „ желала да се отърве от бебето “, тъй като девет месеца по-рано била изнасилена от различен младеж. До последно е криела от своите родители, че е бременна.

Дни след раждането на детето младото момиче погребала живото момче под 25 сантиметра пръст. Часове по-късно хора чули рева на бебето и алармирали полицията. По знамение новороденото е изкарано живо, настанено е за лекуване без заплаха за живота.

Майката е задържана. Могат да й бъдат повдигнати обвинявания за опит за ликвидиране. 17-годишното момче, което я изнасилило, също е арестувано от индийските сили за сигурност.

Сексуален контакт с лице под 18-годишна възраст се счита за обезчестяване по индийските закони. Родителите на момичето желали тя да се омъжи за младежа, с цел да бъде скрито половото принуждение, само че той отказал.

Черната статистика в Индия е притеснителна. Годишно са регистрирани над 20 000 случая на полови похищения над малолетни, сочат данните на държавното управление. Много случаи обаче остават на мрачно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР