Бебе на 12 месеца с коронавирус е регистриран през изминалото

...
Бебе на 12 месеца с коронавирус е регистриран през изминалото
Коментари Харесай

Бебе е с коронавирус, заразените у нас вече са 498

Бебе на 12 месеца с ковид е регистриран през миналото денонощие. Общо броят на инфектираните доближи 498,като новите случаи са 21. Това заяви ръководителят на Националния действен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийскина постоянния си брифинг.

Чака се тестът на 43-годишен мъж, който към 16:30 часа в петък е признат в болница и няколко часа по-късно е умрял. Той е бил с всички признаци на болестта, уточни ген. Мутафчийски.

Враца е новата област , в която за първи път е регистриран случай на Covid-19. Заразеният е 57-годишен мъж. Той е с лека симпотоматика и не е признат в болница.

Общо 173 души са настанени в лечебно заведение. От тях 20 са в интензивно поделение. В София са 97 признатите, от които са 17 са в интензивниотделения на разнообразни лечебни заведения. Пловдив са 14 признатите, три са интензивните случая.

Най-много от новите случаи през миналото денонощие са в София – 8. В Бургас има двама - мъж на 34 година от Несебър, който се завърнал от Банско на 1 април, и една жена на 33 година В Добрич има позитивна проба на бебе на 12 месеца , което е с ларингит. Двамата родители и детето им са с потвърдени Covid-19.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР