Бебе иска Гери-Никол. Яката дупара е готова да стана майка

...
Бебе иска Гери-Никол. Яката дупара е готова да стана майка
Коментари Харесай

Гери-Никол е готова за бебе - slava.bg

Бебе желае Гери-Никол. Яката дупара е подготвена да стана майка и да дундурка бебе, научи HotArena.

Въпреки че е на 21 години, Гери съществено се замисля върху фамилните полезности. Певицата към този момент има сериозен другар в лицето на Дани Илиев. Двамата с боеца са дружно над година. От няколко месеца свиха любовно гнездо в центъра на София. И към този момент гледа в бъдещето, когато сътвори семейство и поколение.

"Много ми е хубаво с Дани. С никой не съм се чувствала по този начин ", признава яката дупара.

Младата изпълнителка към този момент тренира за момента, в който ще стане майка. Гери дундурка бебето на своя другарка и доста й харесва. Певицата прави първата крачка към това да се грижи за друго творение. Гери си купува куче, което назовава "моето бебче ".

Варненската бръмчалка си купи чистокръвно кане корсо. Новото куче на Гери коства малко над 500 лв.. Тя го взима на няколко месеца и то още е малко. Но скоро ще стане голям звяр, от който всеки ще се опасява.

Четириногите от италианската порода са известни с това, че се употребяват за персонална отбрана и като кучета пазачи. Не е ясно за какво Гери избира тъкмо тази порода, защото една ли има потребност някой да я пази.Гери кръщава гигантското куче с благозвучното име Дони. Изпълнителката е огромен почитател на четириноги и взема решение, че в този момент е точният миг да си вземе, написа "България Днес ".

Като същински добър собственик певицата глези новото си куче. Тя го разхожда по няколко пъти дневно. Освен нормалната храна Гери му дава и по някое лакомство. "Ела при мама, Дони ", споделя на кучетото си Яката дупара.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР