Бебе иска Гери-Никол. Яката дупара е готова да стана майка

...
Бебе иска Гери-Никол. Яката дупара е готова да стана майка
Коментари Харесай

Гери-Никол е готова за семейство и бебе! Вижте какъв огромен звяр пази Яката дупара

Бебе желае Гери-Никол. Яката дупара е подготвена да стана майка и да дундурка бебе, научи HotArena.

Въпреки че е на 21 години, Гери съществено се замисля върху фамилните полезности. Певицата към този момент има сериозен другар в лицето на Дани Илиев. Двамата с боеца са дружно над година. От няколко месеца свиха любовно гнездо в центъра на София. И към този момент гледа в бъдещето, когато сътвори семейство и поколение.

" Много ми е хубаво с Дани. С никой не съм се чувствала по този начин " , признава яката дупара.

Младата изпълнителка към този момент тренира за момента, в който ще стане майка. Гери дундурка бебето на своя другарка и доста й харесва. Певицата прави първата крачка към това да се грижи за друго творение. Гери си купува куче, което назовава " моето бебче ".

Варненската бръмчалка си купи чистокръвно кане корсо. Новото куче на Гери коства малко над 500 лв.. Тя го взима на няколко месеца и то още е малко. Но скоро ще стане голям звяр, от който всеки ще се опасява.Четириногите от италианската порода са известни с това, че се употребяват за персонална отбрана и като кучета пазачи. Не е ясно за какво Гери избира тъкмо тази порода, защото една ли има потребност някой да я пази.Гери кръщава гигантското куче с благозвучното име Дони. Изпълнителката е огромен почитател на четириноги и взема решение, че в този момент е точният миг да си вземе, написа " България Днес ".

Като същински добър собственик певицата глези новото си куче. Тя го разхожда по няколко пъти дневно. Освен нормалната храна Гери му дава и по някое лакомство. " Ела при мама, Дони ", споделя на кучетото си Яката дупара.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР