Бебчето Калина се завърна във Варна след тежката чернодробна трансплантация

...
Бебчето Калина се завърна във Варна след тежката чернодробна трансплантация
Коментари Харесай

Бебчето Калина се завърна във Варна след тежката чернодробна трансплантация в Германия

Бебчето Калина се завърна във Варна след тежката чернодробна трансплантация в Германия. Детенцето е добре, заяви Varna24.bg, базирайки се на информация, споделена от майката на Калина, която написа следното:

``
реклама

" Здравейте, другари! След няколко дълги и сложни месеца в Хамбург, ние се прибрахме в България и сме щастливи да сме си у дома.

В миналите месеци след трансплантацията бебе Калина се възвръща добре и черното й дробче работи. Тя стартира да се храни обикновено и да наддава тегло, обръща се по коремче, играе си и се усмихва доста. Обичаме я безпределно доста и й се радваме всеки ден!  

Проследяване на положението на Калина и постоянни проучвания в България се организират в СБАЛДБ " Проф. доктор Иван Митев " в София няколко пъти в месеца.

Последните проучвания на чернодробните индикатори са естествени и няма покачвания. Това, което ни тормози сега е намаления албумин и общ белтък. Едно от последните проучвания сподели, че Калина има чревна загуба на белтъци. Все още не знаем каква е повода за този проблем и дали има връзка с трансплантацията. Наложи се с Калина да останем една седмица в СБАЛДБ " Проф. доктор Иван Митев ", с цел да й създадат още проучвания, гастроскопия и биопсия. Резултатите ще станат ясни тази седмица, а ние се молим всичко да се оправи. В момента тя се усеща добре и този проблем не й се отразява очевидно. Според лекарите повода за това би трябвало да се откри допустимо най-бързо, с цел да не се утежни положението й.

В момента Калина приема няколко медикаменти, най-важните от които са имуносупресора Циклоспорин и Преднизон (кортикостероид). Те потискат имунната й система и предотвратяват отхвърлянето на черния дроб. Надяваме се последователно с времето медикаментите да понижават и да избегнем други увреждания и странични резултати.

Силно се молим дребната Калина да е постоянно здрава и дано най-трудното в живота й да е към този момент минало.

Изпращаме ви доста усмивки от бебе Калина! "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР