Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на класически ролеви игри,

...
Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на класически ролеви игри,
Коментари Харесай

Анонс на Axis & Allies Online

Beamdog, студиото станало известно с ремастърите на типичен ролеви игри, като Baldur’s Gate и Icewind Dale, тази седмица показа своята нова игра – Axis & Allies, компютърна версия на известната настолна игра от света на Втората международна война.

В Axis & Allies получавате опцията да поемете надзор над една от петте съществени страни (Великобритания, Япония, Съветския съюз, Съединени американски щати и Германия) в спора и да се опитате да установите надзор над завзетите територии, с което да спечелите играта – колкото повече територии владеете, толкоз повече благоприятни условия получавате да подсилите позициите си, развиете армията си и успехите своите противници в това ново ММО заглавие.

С Axis & Allies ще може да играете, както в сингъл, по този начин и в мултиплейърен режим, както и hotseat за до петима индивида. Заедно с това получавате достъп до богати и подробни управления, интерактивни помощници и военни дневници.

„ Докато растях имах две обичани игри – Dungeons & Dragons и Axis & Allies. Като дълготраен състезател на Axis & Allies, аз съм разчувствуван от опцията да мога да пресъздам тази класическа игра за други буйни почитатели на заглавието – както и за новата онлайн аудитория. Axis & Allies Online улавя духа на съперниество и приятелско състезание на настолната игра с няколко основни разлики: няма потребност от предварителна подготовка на мястото за игра и почистване по-късно и не може да обърнете масата в случаите, в които губите “, шеговито отбелязва при анонса на играта изпълнителният шеф на Beamdog Трент Остер.

Играта влиза в Steam Early Access по-късно тази година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР