бе решено от 00.00 часа тази нощ посещенията в дискотеки

...
бе решено от 00.00 часа тази нощ посещенията в дискотеки
Коментари Харесай

Нови правила за дискотеки и барове от 00.00 часа тази нощ!

 бе решено от 00.00 часа тази нощ визитите в нощни заведения и нощни заведения за забавление навън и закрито да се позволяват при претовареност на местата на не повече от 1 човек на 2 кв.м, с цел да се обезпечи задоволително разстояние. Досегашната заповед гласи 1 човек на 1 кв.метър.

" Така ще реализираме разстояние от посетителите, с цел да прекъснем емидемиологичната верига “, изясни министърът. Контролът на заведенията ще бъде засилен, увери министър Ангелов.

" Там, където не се съблюдават ограниченията, ще бъдат налагани наказания. Няма да има компромис, защото залогът е животът на всички. Не желаеме да затваряме страната. Искаме ограниченията, които вкарваме, да се съблюдават от всички ", моли той. 

Най-важното за сектора е да се резервира здравето и живота на жителите. Не бива да се позволява и обстановката от март. Браншът няма да издържи още една сходна мярка, съобщи ръководителят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов, отхвърляйки опцията за затваряне на заведенията.

Ако се постанова идната седмица ще бъдат препоръчани и други ограничения, стана ясно след срещата. Тази заран по време на постоянния седмичен брифинг за разпространяването на COVID-19 в страната, министърът анонсира срещата, като разясни, че ще се търсят решения, които да дадат резултат.

" Единствената опция да понижим натиска върху здравната система е да съблюдаваме ограниченията и да търсим решения по какъв начин да понижим хората, които да се заразят с вируса “, уточни министърът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР