"Be Alright" е заглавието на новия сингъл на 16-годишната изпълнителка

...
"Be Alright" е заглавието на новия сингъл на 16-годишната изпълнителка
Коментари Харесай

ALMA с нов сингъл и международна премиера - slava.bg

"Be Alright " е заглавието на новия сингъл на 16-годишната изпълнителка и създател на музика ALMA. С разпознаваемото си меланхолично звучене и успокоителен глас, надарената певица още веднъж дава знак, че тя и музиката се харесват.
Музикалната кариера на ALMA стартира шеметно при започване на 2019 година, когато излезе дебютният ѝ сингъл "Perfect ", последван от шлагерите "Don "t Know " и "Out of Control ", както и супер забавната колаборация с Pavell & Venci Venc " - "Адрес ". Трите ѝ независими части освен оглавиха родните музикални ранглисти, откриха място в плейлистите на световния музикален канал MTV, само че и получиха мощна поддръжка в Полша, Русия, Румъния, Гърция, Турция. Не е изненадващо, че преди броени дни ALMA беше номинирана за БГ Дебют и БГ Изпълнителка на Годишните музикални награди на БГ Радио, написа Dir.bg.

ALMA основава "Be Alright ", до момента в който се упражнява на пиано в учебното заведение в Англия, където учи от септември предходната година. По време на една от последните ѝ ваканции, се събира за звукозаписна сесия с румънския хитмейкър и неин другар Кристиан Тарчеа - Monoir, с който е в авторски тандем през цялото време и му изсвирва акустична версия на песента. За няколко часа двамата завършват плана, а до момента в който записват, вземат решение да прибавят и жива китара и канят един от най-хубавите български китаристи и преподавател на ALMA по китара - Стойчо Стоянов.

Видеоклипът към песента "Be Alright " носи светлина и зараждаща се вяра на фона на едно към момента неотминало тестване. Режисьор е известният с красивите си хрумвания Васил Стефанов. Част от фотосите се случват в Лондон, където ALMA живее през последните три месеца при сестра си Маргарита и надалеч от своите родители, а другата - в дома ѝ в София. След оповестяването на пандемията от ковид през март, първо затварят учебното заведение, в което ALMA учи, а няколко дни по-късно анулират и полета ѝ до България.
"Be Alright " е едно от най-специалните части за мен. Написах го в миг, в който бях паднала духом, с цел да ми припомня, че даже в най-мрачните дни може да се промъкне вяра. Хубаво е да имаме чувството, че каквото и да се случва, най-после всичко ще бъде наред. ", споделя ALMA.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР