БДЖ ще излезе на печалба с елементарна математика и моделиране“.

...
БДЖ ще излезе на печалба с елементарна математика и моделиране“.
Коментари Харесай

Николай Събев сигурен, че БДЖ ще е на печалба с проста математика

„ БДЖ ще излезе на облага с обикновена математика и моделиране “. Това съобщи новият транспортен министър Николай Събев пред БиТиВи. 

Той изясни, че стартира оздравителна стратегия на сдружението. Ще имате подробна информация по кое време сме я стартирали и какви са резултатите, добави Събев и увери, че ще стартира дълбока промяна в бранша, с цел да сътвори високоефективна транспортна система в България.
Транспортният министър маха служебните коли на шефовете в БДЖ
Транспортният министър Николай Събев разгласи през днешния ден, че всички ръководители на БДЖ остават без служебните си коли и оттук насетне ще разчит...
Прочети повече
„ Разбира се, оставки ще има за ръководители, които имат неприятни финансови резултати, неприятно качество и неприятен сервиз “, акцентира още веднъж транспортният министър, който оня ден уволни шефа на „ БДЖ – Пътнически транспорти “ точно поради неприятни резултати. 

България може да има бързи влакове със скорост от 160 км в час още преди 2040 година, когато това е планувал Европейски Съюз, и по тази причина ще помогне точно тази оздравителна стратегия, сподели Събев.

Що се отнася до друго условие на Европейски Съюз за въвеждането на интермодални билети, които да включват няколко типа превоз за едно пътешестване, Събев съобщи, че такива ще има още със започването на пътническите полети сред София и Русе, като с един билет ще може да се пътува да вземем за пример сред Силистра и София, съчетавайки рейс и аероплан.

Още:
След голям брой тежки нарушавания: Уволниха шефа на БДЖ
Управителят на БДЖ Любен Нанов е бил освободен от поста си след изключително съвещание на съвета на шефовете на " Холдинг БДЖ " ЕА. Съб...
Прочети повече
Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР