БДЖ-Пътнически превози ще осигури над 22 200 допълнителни места поради

...
БДЖ-Пътнически превози ще осигури над 22 200 допълнителни места поради
Коментари Харесай

22 000 допълнителни места за празниците и предварителни билети ще осигури БДЖ

" БДЖ-Пътнически транспорти " ще обезпечи над 22 200 спомагателни места заради упования нараснал интерес към пътешестване с трен през идната поредност от почивни дни във връзка Международния ден на труда - 1 май и Денят на храбростта (Гергьовден) - 6 май.

Ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на влакове, които пътуват по главните посоки в страната.

От през днешния ден до 9 май, в това число, с увеличени сформира ще пътуват влакове по следните направления:
София-Варна-София; София-Бургас-София; София-Пловдив-София; София-Стара Загора-София; София-Свиленград-София; София-Горна Оряховица-София; София-Видин-София; София-Лом-София; София-Драгоман; Русе разпределителна-Стара Загора-Русе разпределителна; Варна-Враца-Варна; Враца-Мездра-Враца; Пловдив-Горна Оряховица-Пловдив; Драгоман-Свиленград; Бургас-Зимница-Бургас; Зимница-Ямбол-Зимница.
За клиентите, които избират да закупят билети за своето пътешестване от билетните каси, е в ход предварителна продажба за седящи места във всички бързи влакове, които ще пътуват през празничния интервал. Обичайният период за предварителната продажба на билети за седящи места в билетните каси е пет дни, само че БДЖ има практиката да удължава този период, в случаите когато предстоят по-дълги празнични интервали.

По този метод се дава опция на потребителите на услугата да планират авансово своите пътувания, както и навреме да закупят билет и резервация за седящо място за желания от тях трен.

При закупуване на билети за отиване и връщане, клиентите могат да употребяват от 10% до 20% понижение от постоянната цена според от другите търговски предложения на сдружението.

Клиентите на БДЖ могат да закупуват билети за своето пътешестване и онлайн, като системата разрешава 30 дневна предварителна продажба. Онлайн системата за продажба на железопътни билети е налична на формалната интернет страница на БДЖ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР