БДЖ-Пътнически превози ЕООД въвежда подобрения в информационното обслужване на своите

...
БДЖ-Пътнически превози ЕООД въвежда подобрения в информационното обслужване на своите
Коментари Харесай

Вече можем да следим в реално време влаковете на БДЖ

" БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД вкарва усъвършенствания в осведомителното обслужване на своите клиенти за придвижването на влаковете в страната. За задачата е създадена нова функционалност в формалната страница на БДЖ (www.bdz.bg), посредством която се дава информация в действително време за придвижването на влаковете в страната.

Услугата е налична посредством дейния бутон LIVE електронно табло, който се намира в началната страница на уеб страницата на сдружението. При въвеждане на съответна гара всеки консуматор може да наблюдава има ли забавяне на интересуващия го трен, с какъв брой минути и по кое време се чака да дойде или замине от съответната гара.

Новата функционалност припомня на съществуващата такава за електронните табла, само че към този момент е усъвършенствана с информация за всички гари и за придвижването на влаковете в действително време.

Публикуването на настояща информация за придвижването на влаковете доста ще усъвършенства информираността на клиентите на националния железопътен транспортьор, които ще могат да ревизират когато и да е има ли забавяне или ексклузивен престой на влака, с който са предпочели да пътуват.

Предимството на публикуването на информация в действително време на формалната страница на БДЖ е, че всеки консуматор може да ревизира за закъснения на влаковете и през мобилното си устройство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР