„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въвежда петнадесетдневна предварителна продажба на билети за

...
„БДЖ-Пътнически превози” ЕООД въвежда петнадесетдневна предварителна продажба на билети за
Коментари Харесай

БДЖ с предварителна продажба на билети за влакове до морето

„ БДЖ-Пътнически превози” ЕООД вкарва петнадесетдневна предварителна продажба на билети за всички бързи и бързи влакове със наложителни непокътнати места за Варна и Бургас.

Предварителната продажба стартира от на следващия ден (15-и юни) и ще бъде в действие до 30-и септември 2018 година, оповестиха от сдружението.

Обичайният период за предварителната продажба на билети и седящи места за бързите влакове е 5 дни, само че националният железопътен транспортьор има практиката да го удължава през летните месеци. По този метод „ БДЖ–Пътнически превози” ЕООД дава опция на пасажерите да възнамеряват авансово своите пътувания, навреме да създадат резервация за седящи места, както и да закупят билет за желания от тях трен в период от 15 дни преди самото пътешестване.

Предварителна продажба на билети и резервации за седящи места ще се прави във всички железопътни гари и бюра в страната.

На пасажерите, които желаят да пътуват в спален или кушет вагон, е предоставена опция да закупят спално място 30 дни преди датата на пътешестване. 30-дневният период за предварителна продажба на спални и кушет места важи през цялата година.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР