БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури близо 8000 допълнителни

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД ще осигури близо 8000 допълнителни
Коментари Харесай

БДЖ пуска 8000 места допълнително за празничните дни

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи близо 8000 спомагателни места във влаковете за почивните дни във връзка Деня на Независимостта на България. За тази цел ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по главните посоки в страната. По този метод националният железопътен транспортьор се стреми да обезпечи комфортното напредване на своите клиенти по време на почивните дни.

От през днешния ден /20-и септември/ до 23-и септември в това число, с увеличени сформира ще пътуват някои влакове по следните направления:

София-Варна-София;

София-Бургас-София;

София-Русе-София;

София-Пловдив-София;

София-Свиленград-София;

София-Горна Оряховица-София;

София-Лом-София;

София-Видин-София;

София-Кюстендил-София;

Септември-Добринище-Септември;

Варна-Пловдив-Варна.

„ БДЖ - Пътнически транспорти ” ЕООД припомня на своите клиенти, че при закупуване на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10% до 30% понижение от постоянната цена на билета според от другите търговски предложения на сдружението.

Клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат подробна информация за свободните места във влаковете през почивните дни от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР