БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури 15 400 допълнителни места за

...
БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури 15 400 допълнителни места за
Коментари Харесай

БДЖ осигурява 15 400 допълнителни места за предстоящите Коледни и Новогодишни празници

БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД ще обезпечи 15 400 спомагателни места за идните Коледни и Новогодишни празници. За тази цел ще бъдат увеличени с спомагателни вагони съставите на някои влакове, които пътуват по главните посоки в страната, оповестиха от превозвача, съобщи Българска телеграфна агенция.

От на следващия ден, 21 декември, до 2 януари в това число, с увеличени сформира ще пътуват някои влакове по следните направления: София-Варна-София;София-Бургас-София;София-Пловдив-София; София-Свиленград-София; София-Стара Загора-София; София-Горна Оряховица - София; София - Русе - София; София - Лом - София; София-Видин-София; София-Благоевград-София; София-Кулата-София; София-Петрич-София; Пловдив-Варна-Пловдив; Септември-Добринище-Септември.

" БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД припомня на своите клиенти, че при покупка на билети за отиване и връщане, могат да употребяват от 10 до 30 на 100 понижение от постоянната цена според от другите търговски предложения на сдружението, съобщи Българска телеграфна агенция.

Клиентите на националния железопътен транспортьор могат да получат подробна информация за разписанията на влаковете от чиновниците на гишетата " Информация " и билетните каси в железопътните гари и бюра в страната или на националния информативен телефон 0700 10 200.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР