БДЖ–Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са

...
БДЖ–Пътнически превози ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са
Коментари Харесай

БДЖ компенсира пътници на влак, закъснял със 192 минути

„ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД ще компенсира всички свои клиенти, които са пътували с бързия трен № 3623 от София за Бургас на 28.11.2018 година

Влакът отпътува със 192 минути забавяне заради обледяване токоснемателя на локомотива, който е трябвало да го обслужи, както и неналичието на опция сега да бъде сменен с различен. Поради изчакването да бъде обезпечен локомотив се е стигнало до огромното забавяне.

В тази връзка националният железопътен транспортьор ще възвърне сумата за билета на всички, които са се отказали от пътуването, а на всички пострадали, които са изчакали заминаването на композицията, ще даде по един двупосочен билет за определен маршрут на пътешестване с трен в страната.

Клиентите на „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД могат да получат своята отплата в период до три месеца на билетните каси във всяка една гара в страната, като дават билета си от пътуването с бързия трен № 3623 от София за Бургас на 28.11.2018 година

Към момента придвижването на влаковете в страната се прави в изискванията на зимна конюнктура, като някои композиции се движат със закъснения. Няма прекратено придвижване в нито един железопътен сектор.

Националният железопътен транспортьор приканва своите клиенти да демонстрират самообладание и да се осведомят навреме за настоящата конюнктура на придвижване на влаковете. Поради зимните условия е допустимо възникването на насилствени престои и струпване на закъснения при придвижването на влаковете.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на „ БДЖ–Пътнически транспорти ” ЕООД могат да получат от чиновниците на гишетата „ Информация ” и билетните каси в съответните железопътни гари, както и на националния информативен телефон 0700 10 200.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР