БДЖ - Пътнически превози ЕООД поетапно обновява вагоните в съставите

...
БДЖ - Пътнически превози ЕООД поетапно обновява вагоните в съставите
Коментари Харесай

Вижте обновените вагони на БДЖ

" БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД поетапно обновява вагоните в съставите на пътническите и бързите влакове, които се движат в страната. Подобренията са вследствие на сполучливо осъществената ремонтна стратегия за осъществяване на финансови и междинни поправки на вагони, благосъстоятелност на националния железопътен транспортьор.

В резултат на осъществените поправки досега към този момент изцяло актуализирани са 25 вагона, които са включени към композициите на влаковете по главните посоки в страната. Плановете на сдружението са до края на 2019 година след осъществен ремонт да бъдат включвани в употреба до 15 вагона на месец.

В желанието си оптимално бързо ремонтираните вагони да бъдат включени в употреба, " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД авансово се извинява на своите клиенти, при положение на видяни пропуски или следи от скорошно осъществени поправки и ободряване.

Поетапното възобновяване на вагоните доста ще усъвършенства изискванията за пътешестване във влаковете. Именно в тази посока са ориентирани напъните на мениджърския екип в БДЖ - да бъде реализирано клиентоориентирано предложение на транспортната услуга.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР