БДЖ организира празнично атракционно пътуване за всички свои клиенти, поради

...
БДЖ организира празнично атракционно пътуване за всички свои клиенти, поради
Коментари Харесай

БДЖ организира пътуване с парен локомотив за Деня на Независимостта

БДЖ провежда празнично атракционно пътешестване за всички свои клиенти, заради огромния интерес към ретро преносимия състав. По мотив Деня на Независимостта на България, 22 септември, по маршрута София-Черепиш-София специфичното пътешестване ще се реализира с парния локомотив 01.23. Съобщението е на пресцентъра на БДЖ.

Атракционният трен ще отпътува от Централна гара София в 9.10 ч. По време на престоя си туристите могат да посетят Черепишкия манастир "Успение Богородично ", както и да прегледат музейната част в комплекса. В противоположното направление композицията с ретро локомотива ще потегли от гара Черепиш в 14.15 ч.

Цената на билета за влака с парния локомотив нр. 01.23 сред София и Черепиш ще бъде 29.50 лева за пътешестване в двете направления (с включени непокътнати места). Децата до 7-годишна възраст ще пътуват гратис без да употребяват настрана седящо място, като при закупуване на билети е нужен документ, удостоверяващ тяхната възраст. Националният железопътен транспортьор припомня, че децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

Билети могат да бъдат закупени от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР