БДЖ организира още едно празнично атракционно пътуване за всички свои

...
БДЖ организира още едно празнично атракционно пътуване за всички свои
Коментари Харесай

БДЖ организира поредно празнично пътуване с парен локомотив

БДЖ провежда още едно празнично атракционно пътешестване за всички свои клиенти, заради огромния интерес към ретро преносимия състав. По мотив Деня на Независимостта на България /22-ри септември/ по маршрута София-Черепиш-София специфичното пътешестване ще се реализира с парния локомотив 01.23, а композицията ще е в състав от шест вагона.

Атракционният трен ще отпътува от Централна гара София в 09:10 ч. По време на престоя си туристите могат да посетят Черепишкия манастир „ Успение Богородично ”, както и да прегледат музейната част в комплекса. В противоположното направление композицията с ретро локомотива ще потегли от гара Черепиш в 14:15 ч.

Цената на билета за влака с парния локомотив № 01.23 сред София и Черепиш ще бъде 29.50 лева за пътешестване в двете направления (с включени непокътнати места). Децата до 7-годишна възраст ще пътуват гратис без да употребяват настрана седящо място, като при закупуване на билети е нужен документ, удостоверяващ тяхната възраст. Националният железопътен транспортьор припомня, че децата на възраст до 10 години наложително пътуват с компаньон.

Продажбата за пътешестване с атракционните влакове започва от през днешния ден (11-и септември). Билети могат да бъдат закупени от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР